Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII
PRELUAREA COMENZILOR

Comenzile pot fi plasate telefonic la numărul 075215799 sau prin WhatsApp, cu cel puțin 3-4 zile înainte de eveniment, sau cu minim 1 săptămână în cazul torturilor cu decoruri complicate, candy-bar-urilor, torturi de majorat sau comenzilor mari. Pentru comenzile ce depășesc 40 de porții, se impune un avans de minim 10% din valoarea comenzii.

Prețul pe kilogram se referă exclusiv la tortul în sine; decorurile precum macarons, bezele, lumânări, artificii, toppere diverse, figurine și ambalaje se achită suplimentar. Livrarea la locația evenimentului este gratuită pentru comenzile de minim 450 lei sau poate fi solicitată contra cost.

Figurinele 3D și decorurile precum toppere și flori implică taxe adiționale, distincte de prețul pe kilogram al tortului.

Produsele noastre sunt produse într-un laborator ce procesează alergeni precum gluten, ouă, arahide, soia, lapte, nuci, semințe de mac și alte derivate ale acestora.

Deserturile noastre nu sunt recomandate pentru consum de către persoanele cu diabet zaharat. De asemenea, nu se recomandă consumul de produse ce conțin cafea sau coloranți de către copii și femeile însărcinate.

ANULAREA COMENZILOR

Anularea comenzilor este acceptată cu cel mult 3 zile înainte de eveniment. Avansul nu este rambursabil, decât în situații excepționale.